Red sea max 130l

Postet under : Saltvandssiden.dk - Teknik og udstyr
Visninger : 2020



Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger SørenG1986 (Inaktiv) - 02/09-2007 20:10 02/09-2007 20:10
Hej alle sammen
Jeg er ny i det her saltvand.
Jeg har været ude og invistere i sådan et akvarie,
Jeg har et problem med mine pumper
de bliver veed med at tage luft med sig ud
Der er filtersvamp(grov) og filtervat inden pumperne,
Nogen der ved hvad jeg gør forkert?
Mvh. Søren

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Superbruger SogneprQsten (Inaktiv) - 02/09-2007 20:53 02/09-2007 20:53
bare søg på det under dette forum så er der en masse ting omkring det emne :) velkommen til

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger SørenG1986 (Inaktiv) - 02/09-2007 20:56 02/09-2007 20:56
Hvad skal jeg søge under? :|

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Esben - 02/09-2007 21:06 02/09-2007 21:06
Her er en med samme problem:

Eksternt link http://www.saltvandssiden.dk/debat/vis/13083/

Og her er en som har fundet løsningen på problemet:

Eksternt link http://www.saltvandssiden.dk/debat/vis/10315/

:)

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Bruger freddie (Inaktiv) - 02/09-2007 21:38 02/09-2007 21:38
vil lige tilføje at problmet bliver mindre efterhånden som skummeren kommer ordentligt igang - tror i hvert fald det er det der gør det :)

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Bruger SørenG1986 (Inaktiv) - 04/09-2007 17:40 04/09-2007 17:40
jeg er helt ny i det.
forstår ikke hvorfor at skummeren skulle gøre en forskel på luft boblerne :00|

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Bruger freddie (Inaktiv) - 04/09-2007 18:14 04/09-2007 18:14
nej det gør jeg egentlig heller ikke selv :p - men fik at vide af en anden at det kun rigtigt var et problem i den første måned, og det skulle have noget med skummeren at gøre....kan desværre ikke uddybe det for dig. Men den løsning der er med et stykke vandslange i den anden tråd fungerede fint for mig, og da jeg så pillede den af, har jeg kun oplevet bobler når vandstanden er lav.

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #8
Bruger SørenG1986 (Inaktiv) - 05/09-2007 12:52 05/09-2007 12:52
Jamen jeg siger mange tak..
Jeg må give det tid, var det også en masse meget små og fine luft bobler, du havde problemer med. Og var det også kun den ene der var dit største problem?

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #9
Bruger freddie (Inaktiv) - 05/09-2007 14:13 05/09-2007 14:13
ja det passer meget godt - men som sagt synes jeg ikke jeg har problemet længere :)

Annoncører
Annoncører