Eheim psandpumpe

Postet under : Havedam - Teknik
Visninger : 1367



Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger Dan91 (Inaktiv) - 20/03-2014 22:07 20/03-2014 22:07
hej har anskaffet mig en eheim spandpumpe kan dog kun få den til at suge en lille smule vand in af gangen det er ligesom den ikke rigtig kommer igang ordenligt. det er tale om en eheim professionel 3 250'er der er ca 120 cm fra spanden til hvor de trækker fra så der burde jo ikke være nogen problemer på det område? der står ihvertfald der er være helt op til 180cm mellem spaanden og baljen

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger Jobbe (Inaktiv) - 20/03-2014 23:04 20/03-2014 23:04
Den skal være helt tom for vand inden du starter den med en hævert,når så vandet er nået helt op i toppen af pumpen så du strøm til den.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger Mr.Frog (Inaktiv) - 21/03-2014 02:12 21/03-2014 02:12
120cm fra motoren til øverste sted på indsugningsslangen ? Det er også ret meget.
Prøv evt, at stille spandpumpen på en skammel og se om det hjælper.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger Dan91 (Inaktiv) - 21/03-2014 03:12 21/03-2014 03:12
gir lige nummer 1 et forsørg eller må jeg jo lige se om jeg kan finde en løsing med at få den lidt længe op inde i mit møbel tak for jers forslag :)

Postet fra Havedamssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Bruger jens.k (Inaktiv) - 30/03-2014 19:34 30/03-2014 19:34
Står der ikke en løftehøjde på pumpen , problemet er den ikke kan suge dvs vandet skal løbe ned i filteret via hævertfunktion
så skal den nok trykke det tilbage har selv samme problem men når slangen og filteret er fyldt uden luft så kører det

Annoncører
Annoncører